Διαγωνισμός με δώρο συμμετοχή σε 4 σεμινάρια της EuroLogicStudies.gr


eurologicstudies-mathima-demo

Το InfoSpoudes.gr διοργανώνει διαγωνισμό σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό φορέα EuroLogicStudies.gr και χαρίζει 4 συμμετοχές σε σεμινάρια για 4 τυχερούς αξίας 460,00 €.

Τα δώρα που προσφέρει η Eurologicstudies.gr, στους τυχερούς νικητές είναι:

1.Δυο σεμινάρια «Εισαγωγή στη Λογιστική – Διπλογραφικό Σύστημα, Γ. Κατηγορίας»

Απευθύνεται σ εκείνους, που θέλουν να μάθουν να τηρούν τα Βιβλία μιας επιχείρησης, Γ. Κατηγορίας, στον Υπολογιστή. Υποθέτουμε πως ο σπουδαστής δεν γνωρίζει τίποτα. Αν γνωρίζει, π.χ. αν είναι σπουδαστής, προφανώς είναι πολύ καλύτερα. Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο πατήστε εδώ.

2. Δυο σεμινάρια «Τήρηση Βιβλίων σε Διπλογραφικό Σύστημα, Γ. κατηγορίας»

Αυτή η Σειρά Μαθημάτων, αποτελεί Πρακτική Εφαρμογή, όσων μαθαίνει ένας σπουδαστής, στη Σειρά Μαθημάτων με τίτλο «Εισαγωγή στη Λογιστική – Διπλογραφικό Σύστημα – Γ. Κατηγορίας», ή εναλλακτικά όσων γνωρίζει σε αυτό το επίπεδο. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, εμφανίζονται ένα προς ένα τα προβλήματα, που εμφανίζονται σε ένα πραγματικό Λογιστήριο. Ο σπουδαστής παίζει το ρόλο του Λογιστή και κάνει όλη την εργασία. Ο σκοπός είναι να μάθουμε να δημιουργούμε σωστά τις καταχωρήσεις, δηλαδή το Λογιστικό περιεχόμενο . Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο πατήστε εδώ.

  • Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας έως και την 23:59 της ημέρας λήξης
  • Οι αναλυτικοί όροι διενέργειας έχουν ανακοινωθεί σε αυτή τη σελίδα

Σας ενδιαφέρει; επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας!

Καλή επιτυχία σε όλους!


Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here