«Πάμπλο Εσκομπάρ, ο πατέρας μου»: Κερδίστε το βιβλίο από το gazzetta.gr


Το gazzetta.gr και οι εκδόσεις Μίνωας σας δίνουν την δυνατότητα να κερδίσετε το συγκλονιστικό βιβλίο από από τον γιο του αρχηγού του καρτέλ του Μεδεγίν για τον πατέρα το, «Πάμπλο Εσκομπάρ, ο πατέρας μου»

Αποτελεί τον ήρωα της σειράς Narcos, η οποία επανέφερε στο προσκήνιο τη ζωή του Πάμπλο Εσκομπάρ. Η πολυτάραχη ζωή του ενέπνευσε πολλές ταινίες και βιβλία… Αλλά σε αυτά παρουσιάζεται μόνο η μισή αλήθεια για τον Πάμπλο. Αντιθέτως, το μοναδικό βιβλίο παγκοσμίως στο οποίο περιγράφεται όλη η ζωή του Πάμπλο Εσκομπάρ γράφτηκε από το πιο στενό συγγενικό του πρόσωπο: τον ίδιο του τον γιο! 

Στο βιβλίο συναντάμε έναν άνθρωπο ακραίων αντιθέσεων. Έναν αδίστακτο εγκληματία που δολοφονούσε χωρίς οίκτο όποιον έμπαινε εμπόδιο στα σχέδιά του, αλλά ταυτόχρονα και έναν στοργικό πατέρα, που αγαπούσε υπερβολικά την οικογένειά του. Ανακαλύπτουμε τον εσωτερικό κόσμο του ανθρώπου που βοηθούσε τους φτωχούς ως ένας άλλος Ρομπέν των Δασών, αλλά και τον επικίνδυνο αρχηγό του μεγαλύτερου καρτέλ ναρκωτικών όλων των εποχών.

  • Αριθμός Νικητών: 03
  • Δήλωσε τη συμμετοχή σου μέχρι και την και ώρα 20:00

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here