Κερδίστε ένα αντίτυπο του βιβλίου «Ένοχο Χάδι» της Ρέας Καλογερογιάννη


SaveAndWin.GR - Κερδίστε ένα αντίτυπο του βιβλίου «Ένοχο Χάδι» της Ρέας Καλογερογιάννη

H σελίδα Ένοχο Χάδι, της Ρέας Καλογερογιάννη διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει ένα αντίτυπο του ομώνυμου βιβλίου, με την υπογραφή της συγγραφέως

«Μη φοβάσαι, κυρά, κι εσύ ένα θύμα είσαι, συγχώρησε τους τρόπους μου, έχω πίκρα μέσα μου μεγάλη. Δεν σε κατηγορώ, άλλωστε τα τέρατα δημιουργούνται από άλλα μεγαλύτερα, και εσύ γεννήθηκες από ένα τέτοιο…»

Μια έπαυλη στα τέλη του 19ου αιώνα στο Λονδίνο και τρεις γυναίκες, από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις. Τρεις γυναίκες που ένιωσαν το ένοχο χάδι και η ζωή τους σημαδεύτηκε για πάντα.
Μια συναρπαστική ιστορία τυφλού πάθους, παράλογης βίας, δίψας για δύναμη και άνομης αγάπης, που διαδραματίζεται μέσα στο συννεφιασμένο μελαγχολικό Λονδίνο μιας άλλης εποχής, καθώς οι ήρωες του βιβλίου αναζητούν τη λύτρωση από τον καταραμένο ιστό της αμαρτίας που τυλίγει τις ψυχές τους, προσμένοντας μέχρι το τέλος το δικό τους ένοχο χάδι μέσα στο ματωμένο μονοπάτι των ζωών τους.
Ένα βιβλίο που θα σας καθηλώσει από την πρώτη έως την τελευταία σελίδα καθώς το Ένοχο Χάδι θα στοιχειώνει τα όνειρα σας.

Σας ενδιαφέρει; επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας!

Καλή επιτυχία σε όλους!

 

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here