Διαγωνισμός στις Εκδόσεις Καστανιώτη με δώρο αντίτυπα του πολυσυζητημένου βιβλίου του Καρλ Ούβε Κνάουσγκορντ «Ένας θάνατος στην οικογένεια»


SaveAndWin.GR - Διαγωνισμός στις Εκδόσεις Καστανιώτη με δώρο αντίτυπα του πολυσυζητημένου βιβλίου του Καρλ Ούβε Κνάουσγκορντ «Ένας θάνατος στην οικογένεια»

Εκδόσεις Καστανιώτη διοργανώνουν διαγωνισμό και χαρίζουν πέντε αντίτυπα του πολυσυζητημένου βιβλίου του Καρλ Ούβε Κνάουσγκορντ «Ένας θάνατος στην οικογένεια»

Σ’ αυτό το εκπληκτικό μυθιστόρημα ο Καρλ Ούβε Κνάουσγκορντ αναμετράται με την ίδια του τη ζωή με επώδυνη ειλικρίνεια. Γράφει για τα παιδικά χρόνια και την εφηβεία του, το πάθος του για τη ροκ μουσική, τη σχέση του με μια σχεδόν ανύπαρκτη μητέρα που όμως αγαπούσε, αλλά και τον απόμακρο, απρόβλεπτο πατέρα του, ο θάνατος του οποίου επέφερε όχι μόνο οδύνη αλλά και σύγχυση.
Από τη στιγμή που ο Καρλ Ούβε γίνεται και ο ίδιος γονιός πρέπει να εξισορροπήσει τις απαιτήσεις που έχει η φροντίδα μιας οικογένειας με την αποφασιστικότητά του να γράψει σπουδαία λογοτεχνία.
Με το «Ένας θάνατος στην οικογένεια», το πρώτο μέρος μιας εξάτομης λογοτεχνικής αυτοβιογραφίας που έχει προκαλέσει παγκόσμια αίσθηση, ο Κνάουσγκορντ συνέθεσε μια πανανθρώπινη ιστορία για τις συγκρούσεις, με τις οποίες ερχόμαστε αντιμέτωποι στη ζωή μας, σ’ αυτόν τον αγώνα που είναι η ζωή μας.
Ένα βιβλίο απολύτως σαγηνευτικό, ικανό να συμπαρασύρει τον ευαίσθητο αναγνώστη, γραμμένο με μια βραδυφλεγή ένταση, σαν να εξαρτάται από αυτό η ίδια η ύπαρξη του συγγραφέα. Το πρώτο βιβλίο της μυθιστορηματικής σειράς «Ο αγώνας μου».

Σας ενδιαφέρει; επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας!

Καλή επιτυχία σε όλους!

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here