Διαγωνισμός στην «Εφημερίδα των Συντακτών» με δώρο αντίτυπα του βιβλίου «Ο αδελφός μου ο Άρης» του Μπάμπη Κλάρα


SaveAndWin.GR - Διαγωνισμός στην «Εφημερίδα των Συντακτών» με δώρο αντίτυπα του βιβλίου «Ο αδελφός μου ο Άρης» του Μπάμπη Κλάρα

Η  «Εφημερίδα των Συντακτών» διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει τρία αντίτυπα του βιβλίου «Ο αδελφός μου ο Άρης» του Μπάμπη Κλάρα

Γεννήθηκε ημέρα πανηγυριού στη Λαμία και του έδωσαν το παρατσούκλι «Παζαριώτης». Αστικής καταγωγής. Αρνητής της οικογενειακής περιουσίας και ιδιοκτησίας.

Γεωπόνος, δίπλα στους Μικρασιάτες πρόσφυγες. Μαζί, να καλλιεργήσουν τη γη για την επιβίωση.

Κομμάτι και ταυτόχρονα πρωτοπόρος της πολιτικής γενιάς του. Επαναστάτης.

Στην εργατική Πρωτομαγιά του 1924 με την ομάδα του απελευθερώνει όσους συνελάμβανε η χωροφυλακή κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων της Αθήνας.

Καλπάκι, 1926. Αντιφωνάζει, βρίζει και δεν υποκύπτει στον εκφοβισμό των βασανιστών. Έγνοιά του το ηθικό των συγκρατουμένων του.

Πίστη στο Κόμμα και περιφρούρησή του. Αναλαμβάνει να το ξεκαθαρίσει από τους ανθρώπους της Ασφάλειας. Υπηρέτης του Λαού και Αρχικαπετάνιος του.

Συναγωνιστής της Αντίστασης και φρουρός της Ελεύθερης Ελλάδας. Στη συντροφιά του ανταμώνουν ο «Καραϊσκάκης» με τον «Περικλή», ο «Υψηλάντης» με τον «Ερμή», ο «Καβαλάρης» και ο «Δημητρός». Ο «Πελοπίδας» με τον «Κουρσάρο», το άλογό του.

  • Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας έως και την 12:00 της ημέρας λήξης

Σας ενδιαφέρει; επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας!

Καλή επιτυχία σε όλους!

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here