Διαγωνισμός Public – Κέρδισε το βιβλίο «Περνώντας από τους τοίχους» της Marina Abramovic


Τα Public διοργανώνουν διαγωνισμό και χαρίζουν το βιβλίο «Περνώντας από τους τοίχους» της Marina Abramovic

Το “Περνώντας από τοίχους” είναι μια ιστορία αγάπης, αλλά και μια ιστορία της δωδεκαετούς συνεργασίας της με τον καλλιτέχνη της περφόρμανς, Ουλάι, συχνά σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας, μέσα σε ένα βαν με το οποίο διέσχισαν όλη την Ευρώπη. Αυτή την πολυτάραχη ζωή, χωρίς διάθεση ωραιοποίησης, καλείται να μοιραστεί ο αναγνώστης με τη Μαρίνα, όπως προτιμά να την αποκαλούν, σε μια αφήγηση καθηλωτική.

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου που κυκλοφορεί στη σειρά Voices and Echoes των Εκδόσεων Ροπή, θα έρθουμε σε επαφή με την προσωπική αλήθεια της Μαρίνα, την οποία μοιράζεται μαζί μας με στόχο να ξεπεράσουμε τα δικά μας όρια, ενσωματώνοντας την τέχνη στη ζωή. Άλλωστε πώς μπορούμε να αντισταθούμε, όταν έρθουμε αντιμέτωποι με μια τόσο αντισυμβατική πορεία ζωής;

Διαβάζουμε για τα παιδικά χρόνια της στο μεταπολεμικό Βελιγράδι της εποχής του Τίτο, όπου κόρη κομμουνιστών ηρώων, η Μαρίνα ανατράφηκε σε αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον. Η ανήσυχη φύση της όμως και η ακόρεστη περιέργειά της για τη ζωή, η κοινωνικότητά της, αλλά και η βαλκανική αίσθηση του χιούμορ της, αποτέλεσαν κυρίαρχα στοιχεία που τροφοδότησαν την τέχνη και τη ζωή της, απελευθερώνοντάς τη δημιουργικά.

  • Αριθμός Νικητών: 2
  • Δήλωσε τη συμμετοχή σου μέχρι και την και ώρα 12:00
  • Οι αναλυτικοί όροι διενέργειας έχουν ανακοινωθεί σε αυτή τη σελίδα

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here