Διαγωνισμός Public – Η υγιεινή διατροφή αντεπιτίθεται: Κέρδισε αντίτυπα του βιβλίου Dietstories


Το Public διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει πέντε (5) αντίτυπα του βιβλίου Dietstories

Το βιβλίο δεν απευθύνεται μόνο σε ανθρώπους που θέλουν να χάσουν βάρος ή αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας. Φιλοδοξεί να κινητοποιήσει νεαρούς που ξεκινούν σιγά-σιγά να μαγειρεύουν, ζευγάρια που ψάχνονται για ιδέες, αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας μάγειρες με διάθεση για ελαφρύ πειραματισμό. Έξυπνες συνταγές, πλαισιωμένες από διατροφική ανάλυση σε μορφή καθημερινού διαιτολογίου, αποδεικνύουν ότι η γευστική απόλαυση δε είναι απαραίτητο να θυσιάζεται στο βωμό της υγιεινής διατροφής.

  • Αριθμός Νικητών: 5
  • Δήλωσε τη συμμετοχή σου μέχρι και την  
  • Οι αναλυτικοί όροι διενέργειας έχουν ανακοινωθεί σε αυτή τη σελίδα

======= κείμενο ανάρτησης αρχή =====

Εκεί όπου παλιά συναντούσες ένα σουβλατζίδικο, τώρα υπάρχει ένα φαλαφελάδικο. Εκεί όπου έβρισκες μια μεγάλη αλυσίδα fast food, τώρα ανακαλύπτεις τα πιο προσεγμένα και αφράτα burgers. Εκεί όπου κανένας νεαρός εργένης δεν μαγείρευε, τώρα έγιναν όλοι Πετρετζίκηδες. Στην πραγματικότητα, το φαινόμενο είναι παγκόσμιο: Ένας ολόκληρος πλανήτης ανακαλύπτει έστω και με μια μικρή καθυστέρησης τη σημασία της σωστής, ισορροπημένης διατροφής – και κυρίως του μαγειρέματος στο σπίτι.

Αυτή την τάση έρχεται να αγκαλιάσει και το νέο βιβλίο του Εμμανουήλ Δημητρούλη με τίτλο Dietstories που κυκλοφορεί αποκλειστικά στα Public, κλείνοντας στις 216 σελίδες του ορισμένες εξαιρετικές συνταγές υγιεινής διατροφής. Το βιβλίο δεν απευθύνεται μόνο σε ανθρώπους που θέλουν να χάσουν βάρος ή αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας. Φιλοδοξεί να κινητοποιήσει νεαρούς που ξεκινούν σιγά-σιγά να μαγειρεύουν, ζευγάρια που ψάχνονται για ιδέες, αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας μάγειρες με διάθεση για ελαφρύ πειραματισμό. Έξυπνες συνταγές, πλαισιωμένες από διατροφική ανάλυση σε μορφή καθημερινού διαιτολογίου, αποδεικνύουν ότι η γευστική απόλαυση δε είναι απαραίτητο να θυσιάζεται στο βωμό της υγιεινής διατροφής.

Παρ’ ότι η σωματική κίνηση συμβάλει κι αυτή στην υγεία του οργανισμού, με λίγη τύχη, το Dietstories μπορεί να έρθει στην πόρτα σου χωρίς καν να βγεις από το σπίτι! Καθώς ψήνεται το φαί που μαγειρεύεις για σήμερα, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και μπες στην κλήρωση για τα 5 αντίτυπα του βιβλίου, που θα μοιραστούν σε ισάριθμους τυχερούς.

Δείτε τους όρους του διαγωνισμού.

[contact-form-7]

The post Η υγιεινή διατροφή αντεπιτίθεται: Κέρδισε αντίτυπα του βιβλίου Dietstories appeared first on Public Blog.

======= κείμενο ανάρτησης τέλος =====

Πηγή

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here