Διαγωνισμός Ogdoo.gr – Κερδίστε αντίτυπα βιβλίων της σειράς Μεταίχμιο Pocket (5 νικητές)


Το Ogdoo.gr εξασφάλισε για τους αναγνώστες του 5 αντίτυπα βιβλίων της σειράς Μεταίχμιο Pocket.
Φέτος το καλοκαίρι θα γίνει Πανδαιμόνιο στις Θάλασσες του νότου με τα pocket των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Είτε πας ταξίδι στην Καρδιά της Κούβαςστην Ευρώπη, στον Τροπικό του Καρκίνου και του Αιγόκερω, είτε θέλεις να ανακαλύψεις τη Σκοτεινή σου πλευρά καθισμένος στον καναπέ του σπιτιού σου, τα ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ pocket είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού.
Μην παραξενευτείς αν εκεί που κάνεις ηλιοθεραπεία σουλατσάρει δίπλα σου μια Λεοπάρδαλη, στον διπλανό βράχο λιάζεται μια Γοργόνα ή Χορεύουν ελέφαντες. Τα pocket χωράνε παντού και οι ήρωές του σε ακολουθούν όπου κι αν πας, σε θάλασσες και βουνά. Άφησε πίσω σου τα προβλήματα του χειμώνα και γίνε Φαντομάς. Κι αν τυχόν ο καιρός σ’τα χαλάσει λίγο, μη σε τρομάξουν ξαφνικές Τοπικές καταιγίδες και μην επαφίεσαι στην Καλοσύνη των ξένων, για να περάσεις συναρπαστικά τον χρόνο σου. Βάλε στη βαλίτσα σου όσα περισσότερα pocket μπορείς και βυθίσου στον κόσμο της ανάγνωσης.
Και μια φιλική υπενθύμιση: Μην περπατάς ξυπόλυτος στην άμμο γιατί τα Αιχμηρά αντικείμενα καραδοκούν και αναζητούν τη Νέμεση.
Το καλοκαίρι είναι εδώ, Σε ζωντανή μετάδοση. Μην το χάσεις!

Καθένας από τους πέντε νικητές θα κερδίσει ένα βιβλίο της επιλογής του, από τη σειρά Μεταίχμιο Pocket.

  • Αριθμός Νικητών: 5
  • Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 25/8, στις 14:00.

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here