Διαγωνισμός Nestle με δώρο 2 Tablet Vodafone Smart Tab Grand, 6 Tablet Vodafone Smart Tab 3G και 8 fitness bands Garmin Vivofit


 SaveAndWin.GR - Διαγωνισμός Nestle με δώρο 2 Tablet Vodafone Smart Tab Grand, 6 Tablet Vodafone Smart Tab 3G και 8 fitness bands Garmin Vivofit

Το nestlenoiazomai.gr κάνει ποδαρικό για τη νέα χρονιά με νέο διαγωνισμό και 16 μοναδικά δώρα, για να έχουμε μία χρονιά γεμάτη από ευχάριστες εκπλήξεις και όμορφες εμπειρίες!

Από τις 28 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου, δημιούργησε τη δική σου ευχετήρια κάρτα! Διακόσμησέ την, επίλεξε την ευχή σου για το 2016 και κέρδισε 50 πόντους για τη συμμετοχή σου στον διαγωνισμό, ενώ παράλληλα διεκδίκησε 1 από τα 2 tablet  Vodafone Smart Tab Grand 6 με οθόνη 10,1’’ με λειτουργικό Android, 1 από τα 6 tablet Vodafone Smart Tab 3G με οθόνη 7’’ με λειτουργικό Android ή 1 από τα 8 fitness bands Garmin Vivofit.

Επειδή το πιο σημαντικό είναι να μοιραζόμαστε την αγάπη μας, μοιράσου την κάρτα σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα στο Facebook και κέρδισε επιπλέον 50 πόντους!

1 Εγγραφείτε πρώτα ΔΩΡΕΑΝ στο Noiazomai της Nestle (απαραίτητο για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό!)

2Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή, δείτε εδώ για το διαγωνισμό!

Καλή επιτυχία σε όλους!

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here