Διαγωνισμός medNutrition.gr με δώρο αντίτυπα του βιβλίου «Το Διατροφονήσι»


SaveAndWin.GR - Διαγωνισμός medNutrition.gr με δώρο αντίτυπα του βιβλίου «Το Διατροφονήσι»Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου πέντε (5) νικητές θα κερδίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου «Το Διατροφονήσι»

Mία από τις μεγαλύτερες «σπαζοκεφαλιές» για κάθε γονέα είναι το πώς θα μάθει το παιδί του να τρώει υγιεινά. Αν και εσύ ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, διάβασέ του ή χάρισέ του «Το Διατροφονήσι». «Το Διατροφονήσι δημιουργήθηκε με στόχο να βοηθήσει τα παιδιά μικρής ηλικίας να αποκτήσουν βασικές γνώσεις διατροφής. Να μάθουν τα τρόφιμα και παράλληλα να ταξιδέψουν στο νησί της Μεσογειακής διατροφής. Να καταλάβουν ότι όλα τα τρόφιμα μπορούν να υπάρχουν στη διατροφή μας, αρκεί να υπάρχει ισορροπία και μέτρο», σημειώνει η συγγραφέας του παραμυθιού, Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, M.Sc., Μαίρη Σελανικλή.

Μέσα από το παραμύθι, το παιδί θα μάθει ποια είναι τα τρόφιμα που πρέπει να καταναλώνουμε πιο συχνά και ποια πρέπει να τα έχουμε πιο αραιά στην διατροφή μας.
Παρέα με τον κύριο Κολοκυθάκη, την κυρία Ραπανάκη, την κυρία Πίτσα, τον κύριο Χοιρινάκη, την δήμαρχο κυρία Διατροφή και τους άλλους κατοίκους του Διατροφονησιού, το παιδί θα δει τη σωστή διατροφή μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα και με «άλλο μάτι».
Το παραμύθι «Το Διατροφονήσι» εκδόθηκε υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής.

Συγγραφέας: Μαίρη Σελανικλή , Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, M.Sc. στην Κλινική Διατροφή

  • Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι και την και ώρα 14:30

 

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here