Διαγωνισμός με δώρο πέντε (5) ετήσιες συνδρομές για την έκδοση Νatura nrg


 SaveAndWin.GR - Διαγωνισμός με δώρο πέντε (5) ετήσιες συνδρομές για την έκδοση Νatura nrg

Το naturanrg.gr διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει πέντε (5) ετήσιες συνδρομές για την έκδοση Νatura nrg

H Νatura nrg free press εκδίδεται από την Publishing AD Diction και ξεκίνησε το ταξίδι της το Νοέμβριο του 2009, με σκοπό να ενημερώσει ένα νέο δυναμικό κοινό αναγνωστών πάνω σε θέματα υγείας, διατροφής, οικολογίας, φυσικής ζωής. Στόχος της δεν είναι η στείρα αναμετάδοση ειδήσεων αλλά η διάδοση της θετικής ενέργειας και η εμψύχωση όλων εκείνων που θέλουν να κάνουν κάτι για τους ίδιους και την κοινωνία, τον πολιτισμό και το περιβάλλον στη χώρα μας, αναζητώντας μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Αποτελεί το μοναδικό free press που ταξιδεύει κάθε μήνα όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) αλλά σ’ όλη την ελληνική περιφέρεια, στα νησιά και την Κύπρο, με πολυποίκιλα αλλά συγκεκριμένα σημεία διανομής (μουσεία, χώροι υγείας και άθλησης, φαρμακεία, καταστήματα και χώροι εστίασης υγιεινής διατροφής, εκπαιδευτικά ιδρύματα, βιβλιοπωλεία, δημόσιοι φορείς και οργανισμοί).

Διαθέτοντας την πολύτιμη εμπειρία της εξειδικευμένης έντυπης ενημέρωσης σε θέματα υγείας – διατροφής – οικολογίας, δημιουργήθηκε τo portal naturanrg.gr, το οποίο μετά από 5 χρόνια διαδικτυακής παρουσίας, ανανεωμένο αισθητικά εγκαινιάζει µία νέα εποχή στην ηλεκτρονική ενημέρωση µε ακόµη πλουσιότερη θεµατολογία.

Σας ενδιαφέρει; επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας!

Καλή επιτυχία σε όλους!

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here