Διαγωνισμός με δώρο αντίτυπα του νέου βιβλίου του Δώρου Αντωνιάδη «Στο μάτι του ταύρου»


SaveAndWin.GR - Διαγωνισμός με δώρο αντίτυπα του νέου βιβλίου του Δώρου Αντωνιάδη «Στο μάτι του ταύρου»

Οι Εκδόσεις Καστανιώτη διοργανώνουν διαγωνισμό και χαρίζουν σε δύο τυχερούς από ένα αντίτυπο του νέου βιβλίου του Δώρου Αντωνιάδη «Στο μάτι του ταύρου».

Ο Πέτρος Ελευθεριάδης, αστυνόμος του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, μόλις έχει υποβάλει την παραίτησή του στην υπηρεσία και είναι πλέον έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα. Πριν φύγει όμως, αναλαμβάνει να βοηθήσει σε μια τελευταία υπόθεση, με ένα πτώμα που βρίσκεται τοποθετημένο σαν τον Βιτρουβιανό Άνθρωπο του Ντα Βίντσι, το οποίο φέρει ένα περίεργο τατουάζ στο στήθος και κρατά ένα ποίημα με αριθμούς στην αρχή κάθε στροφής.
Το πρώτο βιβλίο του Δώρου Αντωνιάδη με τίτλο «Στο μάτι του ταύρου» είναι ένα συναρπαστικό αστυνομικό θρίλερ με μαθηματικούς γρίφους, υποβλητική ατμόσφαιρα και καταιγιστικό ρυθμό, όπου ο αναγνώστης βρίσκεται διαρκώς προ αλλεπάλληλων εκπλήξεων.
Όσοι αγοράσουν το βιβλίο, εκτός του ότι θα διαβάσουν ένα απολαυστικό αστυνομικό μυθιστόρημα, θα βοηθήσουν και στην ενίσχυση του έργου του συλλόγου «Νοσηλεία» (Σύλλογος Νοσηλεία), καθώς ο Δώρος Αντωνιάδης προσφέρει 50% των εσόδων του για το σκοπό αυτό.

Σας ενδιαφέρει; επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας!

Καλή επιτυχία σε όλους!

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here