Διαγωνισμός McArthurGlen – Κερδίστε 4 εισιτήρια για να δείτε το live show των Take That στο Λονδίνο!


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό που διοργανώνει το McArthurGlen και κερδίστε 4 εισιτήρια για να δείτε το live show των Take That, στις 30 Μαρτίου στο Λονδίνο – με τη διαμονή & την μεταφορά σας!

Ο νικητής θα λάβει 4 (τέσσερα) εισιτήρια [απλή είσοδος] για να παρευρεθεί στη μαγνητοσκόπηση μιας αποκλειστικής τηλεοπτικής εμφάνισης των Take That για την έναρξη της προώθησης του νέου τους άλμπουμ με τίτλο «Wonderland» στο Elstree Studio, στο Λονδίνο, στις 30 Μαρτίου 2017 (το «Βραβείο»). Το Βραβείο περιλαμβάνει ένα ταξίδι μετ’ επιστροφής για έως και τέσσερα άτομα στο Λονδίνο, με αναχώρηση στις 30 Μαρτίου 2017 και επιστροφή στις 31 Μαρτίου 2017. Ο Υπεύθυνος προώθησης θα επιλέξει ακριβώς τις ώρες και τα μέσα του ταξιδιού κατά τη διακριτική του ευχέρεια και θα τα γνωστοποιήσει στον νικητή εκ των προτέρων. Το αεροδρόμιο αναχώρησης είναι το «Ελευθέριος Βενιζέλος» Αεροδρόμιο Αθηνών.

Το βραβείο περιλαμβάνει επίσης μία διανυκτέρευση για έως και τέσσερα άτομα σε δύο δίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχείο του Λονδίνου, μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο του Λονδίνου, το ξενοδοχείο και το Elstree Studio.

  • Αριθμός Νικητών: 1
  • Δήλωσε τη συμμετοχή σου μέχρι και την και ώρα 11:59
  • Οι αναλυτικοί όροι διενέργειας έχουν ανακοινωθεί σε αυτή τη σελίδα

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here