Διαγωνισμός Manslife με δώρο αντίτυπα του βιβλίου «Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΕ ΚΟΜΙΚΣ”


Το Manslife διοργανώνει διαγωνισμό και σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις αντίτυπο του βιβλίου «Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΕ ΚΟΜΙΚΣ” του συγγραφέα ΜΑΪΚΛ Φ. ΠΑΤΟΝ που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Το πιο διασκεδαστικό μάθημα φιλοσοφίας που θα παρακολουθήσετε ποτέ! 

«Αν αυτό δεν είναι το “πλατωνικό ιδεώδες” ενός βιβλίου κόμικ, τότε δεν ξέρω τι είναι! Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΕ ΚΟΜΙΚΣ των Μάικλ Φ. Πάτον και Κέβιν Κάνον είναι εξαιρετική, κι αυτό θα είναι μάλλον και το μόνο στο οποίο θα μπορούσαν να συμφωνήσουν όλοι οι φιλόσοφοι που θα βρείτε στις σελίδες του βιβλίου». 

Jim Ottaviani, συγγραφέας των βιβλίων THE IMITATION GAME, FEYNMAN και PRIMATES 

Στο Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΕ ΚΟΜΙΚΣ, οι Μάικλ Φ. Πάτον και Κέβιν Κάνον μάς εισάγουν σε έναν σύνθετο κόσμο με τον πιο απλό τρόπο. Με τον Ηράκλειτο για οδηγό μας, ταξιδεύουμε στον ποταμό της φιλοσοφίας, γνωρίζοντας κορυφαίους στοχαστές που άφησαν το στίγμα τους σε μια διάρκεια τριών χιλιετιών και παρακολουθώντας συζητήσεις και διαφωνίες πάνω σε διάφορα πεδία: από τη λογική και τη νόηση μέχρι την ηθική και την έννοια του θείου. 

Συνδυάζοντας τα παιχνιδιάρικα σκίτσα του Κάνον με τα χιουμοριστικά και επιμορφωτικά κείμενα του Πάτον, Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΕ ΚΟΜΙΚΣ κάνει ξανά διασκεδαστική την αναζήτηση της αλήθειας, μεταδίδοντάς μας ταυτόχρονα την αγάπη για τη σοφία και τη γνώση. 

  • Αριθμός Νικητών: 2
  • Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here