Διαγωνισμός «Κορίτσι Μάλαμα» με δώρο 2 αντίτυπα του βιβλίου «Τα Φυλλαράκια των Χριστουγέννων»


Πάρε μέρος στο διαγωνισμό που διοργανώνει η σελίδα Κορίτσι Μάλαμα για να κερδίσεις ένα αντίτυπο του βιβλίου «Τα Φυλλαράκια των Χριστουγέννων» των εκδόσεων Μεταίχμιο.

Το βιβλίο αποτελεί μέρος της σειράς βιβλίων που έχουν δημιουργήσει οι συντάκτες του βραβευμένου εκπαιδευτικού portal Elniplex.
     Το βιβλίο είναι γεμάτο από ανοιχτά φύλλα εμπέδωσης, τα οποία επιδέχονται περισσότερες από μία σωστές απαντήσεις, τακτική που συμβαδίζει με το Νέο Αναλυτικό Πρόγραμμα για το Νηπιαγωγείο. Μόνο που εδώ έχουμε και ένα μπόνους: τα φύλλα εργασίας είναι γιορτινά! Τα φιλαράκια μας μπλέκονται σε νέες περιπέτειες! Βλέπετε, τα ξωτικά αρρώστησαν, έχουν όλα πυρετό και πονόλαιμο φρικτό! Η παρέας μας, με τη βοήθεια του παιδιού, έρχεται να βοηθήσει στις γιορτινές ετοιμασίες, ώστε να είναι όλα έτοιμα την Πρωτοχρονιά!
     Το παιδί καλείται να συμπληρώσει να νούμερα που λείπουν από τη ρόδα αντίστροφης μέτρησης, να στολίσει με κολάζ το έλατο, να ανάψει τα λαμπάκια σχηματίζοντας μοτίβα με τα χρώματα, να γράψει ευχές στο στολισμένο καράβι, να περάσει μέσα από λαβυρίνθους για να μαζέψει τα υλικά για τα γλυκά, να στολίσει το χριστόψωμο και πολλά πολλά άλλα!!!

 

  • Αριθμός Νικητών: 2
  • Δήλωσε τη συμμετοχή σου μέχρι και την 12/12/2017 και ώρα 23:00
  • Οι αναλυτικοί όροι διενέργειας έχουν ανακοινωθεί σε αυτή τη σελίδα

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here