Διαγωνισμός Jumping Fish – Κερδίστε προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Resident Evil: To Τελευταίο Κεφάλαιο»


Το Jumping Fish της Cosmote διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Resident Evil: To Τελευταίο Κεφάλαιο» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στις 20.30 στο Αθήναιον (τέρμα Αμπελοκήπων).

Η ανθρωπότητα πνέει πλέον τα λοίσθια, αφού η Alice (Milla Jovovich) προδόθηκε στην Ουάσιγκτον και οι ορδές των ζόμπι αφάνισαν τα πάντα στο πέρασμά τους. Η ηρωίδα μας καλείται να επιστρέψει στο Raccoon City, όπου η σατανική Umbrella Corporation συγκεντρώνει τις δυνάμεις της για το τελικό χτύπημα. Σε μια παλικαρίσια μάχη με το χρόνο, η Alice θα ενώσει τις δυνάμεις της σε αυτή την τελευταία της αποστολή με παλιούς γνώριμους και θα προετοιμάσει το έδαφος για νέες συμμαχίες. Πρόκειται για το τελευταίο κεφάλαιο και την υπέρτατη περιπέτεια, ώστε να αποτραπούν τα σχέδια της Umbrella Corporation που θέλει να εξαλείψει το ανθρώπινο είδος από προσώπου γης.

  • Αριθμός Νικητών: 015
  • Δήλωσε τη συμμετοχή σου μέχρι και την (κατ’ εκτίμηση)

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here