Διαγωνισμός infokids.gr – Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το εικαστικό θέατρο κούκλας «Γοργόνα Γοργονίτσα» στο Κουκλόσπιτο «Πράσσειν Άλογα»


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του infokids.gr και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την παιδική κουκλοθεατρική παράσταση «Γοργόνα, γοργονίτσα» στο Κουκλόσπιτο «Πράσσειν Άλογα» το Σάββατο 1η Απριλίου στις 18:30.

Το Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα» ιδρύθηκε το 1997 από την Εμμανουέλα Καποκάκη, απόφοιτη της Ανωτέρας Σχολής Θεάτρου Κούκλας Γαλλίας (ESNAM). Εργάζεται με συνέπεια για την τέχνη του Θεάτρου, παρουσιάζοντας ένα πρωτότυπο θέαμα με συνδυασμό δράσης, ηθοποιού και κούκλας, θεάτρου και χορού για παιδιά και ενήλικες. Οι κούκλες της είναι διαφορετικών τεχνικών με ιδιαίτερο εικαστικό ενδιαφέρον.

Γοργόνα, Γοργονίτσα – Η παράσταση είναι εμπνευσμένη από το γνωστό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Η μικρή γοργόνα μέσα από τη βαθιά αγάπη που θα νιώσει για τον πρίγκιπά της, θα λάμψει σαν φεγγάρι. Για παιδιά από 3 χρονών και ενήλικες.

  • Αριθμός Νικητών: 2
  • Δήλωσε τη συμμετοχή σου μέχρι και την και ώρα 10:30

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here