Διαγωνισμός Inart «Summer in a Bag» με δώρα έως 2.000€ για όσους συμμετάσχουν ή ψηφίσουν


 SaveAndWin.GR - Διαγωνισμός Inart «Summer in a Bag» με δώρα έως 2.000€ για όσους συμμετάσχουν ή ψηφίσουν

Η inart/Βle φέτος διοργανώνει το 2ο διαδικτυακό διαγωνισμό «Summer in a Bag», «Πως μεταφέρεται το ελληνικό καλοκαίρι σε μια τσάντα;», με στόχο την ανάδειξη και προβολή των νέων Ελλήνων σχεδιαστών με δημιουργική διάθεση και ταλέντο.

Ο διαγωνισμός αφορά νέους σχεδιαστές, ταλαντούχους φοιτητές και απόφοιτους σχολών design από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι καλούνται να σχεδιάσουν μια καλοκαιρινή τσάντα θαλάσσης, εύχρηστη και εύκολη να παραχθεί. Επίσης με τον τρόπον αυτόν, η inart, δίνει μια ευκαιρία στους νέους δημιουργούς να αναδείξουν το ταλέντο τους και να έχουν ένα χρηματικό έπαθλο.

Ο διαγωνισμός  θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις της τσάντας  θα διατεθούν για τις ανάγκες των νησιωτών μας που φιλοξενούν πρόσφυγες (hot spots) και δοκιμάζονται σε καθημερινή βάση, προς ανακούφιση και στήριξή τους στο μέτρο του δυνατού.

Οι επισκέπτες της σελίδας inart στο Facebook θα ψηφίσουν και θα επιλέξουν 2η φάση (ψηφοφορία κοινού) οποιοδήποτε σχέδιο από τα δέκα επικρατέστερα κάνοντας like στο αγαπημένο τους σχέδιο/τσάντα. Ταυτόχρονα οι συμμετέχοντες της ψηφοφορίας θα παίρνουν μέρος σε κλήρωση για δώρα inart.

Πιο συγκεκριμένα, τα χρηματικά έπαθλα έχουν ως εξής:

  • Βραβείο – Χρηματικό έπαθλο 2.000€
  • Βραβείο επισκεπτών σελίδας που έχουν ψηφίσει – Δώρα αξίας 1.000€

Σας ενδιαφέρει; επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας!

Καλή επιτυχία σε όλους!

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here