Διαγωνισμός in.gr με δώρο αντίτυπο της νέας περιπέτειας του Τσάρλι Πάρκερ, «Ο Καιρός των Μαρτυρίων»


Το in.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Bell σάς δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε από ένα αντίτυπο της νέας περιπέτειας του Τσάρλι Πάρκερ, Ο Καιρός των Μαρτυρίων, σε μετάφραση Χρήστου Μπαρουξή

Ο Τζερόμ Μπέρνελ ήταν κάποτε ήρωας. Πήρε το νόμο στα χέρια του για να σώσει τις ζωές πολλών ανθρώπων, χωρίς να φανταστεί ότι έτσι θα κατέστρεφε τη δική του ζωή. Ο ίδιος έχασε τα πάντα. Φυλακίστηκε και κακοποιήθηκε.

Τώρα, πεπεισμένος ότι διανύει τις τελευταίες μέρες της ζωής του, με τους κυνηγούς να τον τριγυρίζουν, ο Μπέρνελ ψάχνει απαντήσεις και διηγείται την ιστορία του στον ιδιωτικό ντετέκτιβ Τσάρλι Πάρκερ. Μιλά για το κορίτσι που ήταν να πεθάνει αλλά το έσωσε, για τους βασανιστές του και για μια οντότητα που κρύβεται σ’ ένα κατεστραμμένο οχυρό.

Ο Πάρκερ δεν είναι σαν τους άλλους ανθρώπους. Πέθανε και αναγεννήθηκε. Τώρα, είναι έτοιμος να κηρύξει πόλεμο. Θα επιτεθεί σε μια παράξενη, απομονωμένη κοινότητα που ονομάζεται Κατ και θα αντιμετωπίσει μια ομάδα αντρών που κυβερνούν τρομοκρατώντας, εκφοβίζοντας και δολοφονώντας.

  • Δήλωσε τη συμμετοχή σου μέχρι και την 02/02/2017

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here