Κέρδισε πλυντήριο-στεγνωτήριο LG, μαθήματα μαγειρικής και τα Neomat της χρονιάς (18 νικητές)!


Διαγωνισμοί SaveAndWin.gr - Πάρε μερος και Κέρδισε πλυντήριο-στεγνωτήριο LG, μαθήματα μαγειρικής και τα Neomat της χρονιάς!

Η σελίδα «Henkel Hellas AΒΕE» διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει πλυντήριο-στεγνωτήριο LG, μαθήματα μαγειρικής και τα Neomat της χρονιάς!

  • 15 τυχεροί θα κερδίσουν από 6 συσκευασίες Neomat 42 μεζούρων (2 συσκευασίες Neomat Αέρινη Φρεσκάδα, 2 συσκευασίες Neomat Άνθη Τριανταφυλλιάς, 2 συσκευασίες Neomat Τέλος στο Ξεχώρισμα)
  • 3 τυχεροί θα κερδίσουν από 4 σεμινάρια μαγειρικής
  • 1 μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα πλυντήριο LG F8068QD

Στο τέλος κάθε εβδομάδας από τις δύο πρώτες του Διαγωνισμού και κατόπιν κλήρωσης, θα ανακοινώνονται 6 νικητές. Οι 5 από αυτούς θα κερδίζουν τα Neomat της χρονιάς (τις εξής 6 συσκευασίες των 42 μεζούρων: 2 Neomat Αέρινη Φρεσκάδα,2 Neomat Άνθη Τριανταφυλλιάς και 2 Neomat Τέλος στο Ξεχώρισμα). Ο 1 νικητής θα κερδίζει 4 σεμινάρια μαγειρικής. Την τελευταία εβδομάδα, κατόπιν της τελικής κλήρωσης, πέρα από τους 6 νικητές που θα κερδίσουν τα δώρα που προαναφέρθηκαν, θα κληρωθεί και 1 μεγάλος νικητής, ο οποίος θα κερδίσει ένα πλυντήριο LG F8068QD.Οι νικητές θα ενημερώνονται για το δώρο τους με δημοσίευση στο διαδικτυακό τόπο κατά τη διαδικασία ανάδειξής τους, καθώς και με ενημερωτικό email μετά την ανάδειξή τους.

  • Αριθμός Νικητών: Δεκαοκτώ (18)
  • Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι και την 21/10/2016 και ώρα 23:59
  • Οι αναλυτικοί όροι διενέργειας έχουν ανακοινωθεί σε αυτή τη σελίδα

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here