Διαγωνισμός για την έναρξη της εφαρμογής Proposer!!


logo-proposer2-1

Το proposer.gr διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει σε εκατό τυχερούς, τη δωρεάν καταχώρηση της επιχείρησής τους (ή φίλων τους) στον νέο επαγγελματικό οδηγό Proposer.

Το Proposer αποτελεί μια εφαρμογή για κινητά και tablets η οποία επιτρέπει στον χρήστη την εξερεύνηση καταστημάτων ανά κατηγορία που υπάρχουν στην περιοχή που επισκέπτεται. Μέσω της αξιολόγησης των καταστημάτων από τους ίδιους τους χρήστες προσφέρεται στον χρηστή της εφαρμογής η ικανότητα της επιλογής για σίγουρες αγορές και διασκέδαση χωρίς την ανάγκη της δοκιμής. Σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας και αν βρεθείτε, ανοίγοντας την εφαρμογή του Proposer, ευθύς αμέσως αναγνωρίζεται η περιοχή στην οποία βρίσκεστε καθώς και η αμέσως κοντινότερη σε εσάς περιοχή, εμφανίζοντας τις δημοφιλείς τοποθεσίες και τα αντίστοιχα σχόλια των χρηστών.

Το πιο ελκυστικό για έναν χρήστη αλλά και για την ίδια την επιχείρηση είναι η απευθείας αποστολή ειδοποιήσεων στο κινητό του χρήστη, ενημερώνοντάς τον για ειδικές προσφορές, και εκδηλώσεις από τα καταστήματα ψυχαγωγίας και εστίασης.
Με αυτόν τον τρόπο μένει πάντα ενημερωμένος για τις προτεινόμενες αγορές καθώς και τα events που γίνονται εκείνη την περίοδο στην συγκεκριμένη περιοχή. Το Proposer προσφέρει την πλοήγηση του χρηστή μέσω χαρτών στην επιχείρηση που αυτός επιλέγει ώστε να είναι εύκολη η μετάβαση του σε αυτήν.

Οι επιχειρήσεις που επιλέγουν την προβολή τους μέσω του Proposer έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν τον χώρο τους με όσες φωτογραφίες επιθυμούν στην εφαρμογή και την ικανότητα να προβάλουν τις πρόσφορες τους η τα events για την άμεση ενημέρωση του αγοραστικού τους κοινού.

  • Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας έως και την 23:59 της ημέρας λήξης
  • Οι αναλυτικοί όροι διενέργειας έχουν ανακοινωθεί σε αυτή τη σελίδα

Σας ενδιαφέρει; επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας!

Καλή επιτυχία σε όλους!

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here