Διαγωνισμός Eimaimama.gr – Κερδίστε το βιβλίο «Πράκτορες του Πλανήτη – Η εκδίκηση του Πουφ»!


SaveAndWin.GR - Διαγωνισμός Eimaimama.gr – Κερδίστε το βιβλίο «Πράκτορες του Πλανήτη – Η εκδίκηση του Πουφ»!Το Είμαι Μαμά και οι Εκδόσεις Μεταίχμιο χαρίζουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου  «Πράκτορες του Πλανήτη – Η εκδίκηση του Πουφ» σε τρεις τυχερούς αναγνώστες δίνοντας τους την ευκαιρία να μεταμορφωθούν σε πράκτορες του πλανήτη!

Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά από επτά ετών και μπορεί να αποτελέσει και ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τους εκπαιδευτικούς προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν τους μικρούς μαθητές σχετικά με το περιβάλλον. Πολύ πρωτότυπη και η ύπαρξη των QR Codes που δίνουν την δυνατότητα στο παιδί να ανακαλύψει νέα στοιχεία, με την χρήση της τεχνολογίας.

Η Ελένη Ανδρεάδη έχει σπουδάσει Περιβαλλοντική πολιτική και ΜΜΕ και το 2009 ίδρυσε την ΜΚΟ Πράκτορες του Πλανήτη, με αντικείμενο την βιωματική εκπαίδευση και δράση των παιδιών για την αειφόρο ανάπτυξη.  Μέσα από τα βιβλία της θέλει να μας δείξει ότι ο πλανήτης μπορεί να σωθεί με μικρές καθημερινές κινήσεις που στο σύνολο τους είναι πολύ σημαντικές.

  • Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι και την

 

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here