Διαγωνισμός ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. με (46) μεγάλα δώρα (ποδήλατα dahon, Action cam GoPro Hero4, ipad Apple Mini 2 κ.ά.)


Διαγωνισμός SaveAndWin.gr -Πάρε μερος και κέρδισε!

Η σελίδα E.I. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει

Τα δώρα του Διαγωνισμού είναι:
Α) ένας δεκαήμερος γύρος της Ελλάδας, και πιο συγκεκριμένα 9 διανυκτερεύσεις σε δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας που επιλέγει ο νικητής είτε συνεχόμενες είτε διακεκομμένες, ανάλογα με την προτίμηση του νικητή. Η Εταιρία καλύπτει τη διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό για δύο άτομα, συμπεριλαμβανομένου και ενός γεύματος ημερησίως για δύο άτομα. Επίσης, η Εταιρία θα καλύψει και τα αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια ή εισιτήρια τρένων ή λεωφορείων, εφόσον απαιτείται (τα έξοδα μετακίνησης προς και από το σημείο αναχώρησης δεν περιλαμβάνονται)  Στο δώρο δεκαήμερος γύρος της Ελλάδας δεν συμπεριλαμβάνεται οποιοδήποτε έξοδο προκύψει από μεταφορά με ιδιόκτητο όχημα του νικητή.

Β) Στην κατηγορία «Τα Cream Crackers Παπαδοπούλου τα βρίσκεις…» τα δώρα είναι:
– 5 τεμάχια Action cam GoPro Hero4 session
– 5 τσάντες Base Camp Duffel 69 λίτρα «The North Face»
– 5 ipad Apple Mini 2 16GB GRAY
Στην κατηγορία «Η γεύση των Cream Crackers Παπαδοπούλου είναι…» τα δώρα είναι:
– 5 τεμάχια WMF Ατμομάγειρες Vitalis σειρά Kitchen Μinis
– 5 τεμάχια WMF Αποχυμωτές 900 Watt, 2 ταχυτήτων, χωρητικότητας 1λτ. με εργονομικό χερούλι, σειρά Kult Pro, ανοξείδωτο “Cromargan” Matt

– 5 τεμάχια Καφετιέρα Espresso Machine Delonghi ΕΝ80.CW INISSIA
Στην κατηγορία «Τα Cream Crackers Παπαδοπούλου σου ταιριάζουν γιατί…» τα δώρα είναι:
– 5 τεμάχια αναδιπλούμενα ποδήλατα dahon
– 5 τεμάχια Wireless ακουστικά Sony Bluetooth Headset
– 5 τεμάχια Wellness bag Technogym

Τα δώρα θα απονεμηθούν ως εξής:
45 νικητές, που θα αναδειχθούν με τη διαδικασία της στιγμιαίας τυχαίας ηλεκτρονικής κλήρωσης (instant win), θα κερδίσουν από ένα δώρο από τα ανωτέρω υπό τον όρο 8 (Β) περιγραφόμενα.
Ένας (1) νικητής θα αναδειχθεί με τη διαδικασία της τυχαίας ηλεκτρονικής κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 17/10/2016 και ώρα  13:00μμ, στα γραφεία της Εταιρείας και θα κερδίσει έναν δεκαήμερο γύρο της Ελλάδας για 2 άτομα ως ανωτέρω στο υπό (Α) περιγράφεται.

Για συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται αγορά προϊόντος. Ένα (1) sticker, άνευ ανταλλάγματος, μπορεί να προμηθευτεί οποιοσδήποτε το επιθυμεί από την εταιρεία «Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» (Πέτρου Ράλλη 26, Ταύρος Αττικής Τ.Κ. 118 10), είτε μεταβαίνοντας εκεί προσωπικά, οποιαδήποτε εργάσιμη ημέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή από ώρα 9.00 π.μ. έως 5.00 μ.μ., είτε αποστέλλοντας φάκελο στην ανωτέρω διεύθυνση της εταιρείας με προπληρωμένο ταχυδρομικό τέλος, όπου αναγράφεται ευκρινώς το ονοματεπώνυμο και η διεύθυνσή του, ώστε να του αποσταλεί ταχυδρομικώς το sticker. Ο παραπάνω φάκελος πρέπει να έχει περιέλθει στην εταιρεία  το αργότερο έως και την 05/10/2016.

  • Αριθμός Νικητών: Σαράντα Έξι (46)
  • Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι και την 14/10/2016 

Έχει ένα σχόλιο

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here