Διαγωνισμός diastixo.gr με δώρο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Αδαής και ο Παράφρων»


SaveAndWin.GR - Διαγωνισμός diastixo.gr με δώρο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Αδαής και ο Παράφρων»Το diastixo.gr, σε συνεργασία με την Ομάδα Θεάτρου «Χαίρεται», προσφέρει στους αναγνώστες του 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Ο Αδαής και ο Παράφρων, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Η Ομάδα Θεάτρου «Χαίρεται» παρουσιάζει την παράσταση Ο Αδαής και ο Παράφρων του Τόμας Μπέρνχαρντ σε σκηνοθεσία Γιάννου Περλέγκα στο θέατρο του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης» για 9 μόνο παραστάσεις στις 8-11 & 13-17 Σεπτεμβρίου 2016, στις 21:00.

Η περσινή επιτυχία της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου επανέρχεται για έναν νέο κύκλο παραστάσεων, στη μεγάλη σκηνή του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης».

Μια μεγάλη ντίβα της όπερας πρόκειται να τραγουδήσει στον «Μαγικό Αυλό» του Μότσαρτ για διακοσιοστή εικοστή δεύτερη φορά. Εξαντλημένη από την πειθαρχία που έχει επιβάλει στον εαυτό της και από την επαναλαμβανόμενη έκθεσή της στην κρίση του κοινού, αποφασίζει να ματαιώσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της και να αποσυρθεί με τον τυφλό πατέρα της στην εξοχή. Εκείνος όμως, αλκοολικός και φιλοχρήματος, έχει εναποθέσει όλη του τη ζωή στην τραγουδιστική καριέρα της κόρης του.

Ανάμεσά τους βρίσκεται ένας γιατρός, δόκτορας Ιατροδικαστικής, παθιασμένος με την ανθρώπινη ανατομία, αλλά αδιάφορος για την ανθρώπινη ύπαρξη…

  • Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι και την  και ώρα 12:00

 

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here