Διαγωνισμός COSMOTE Mobile με δώρο συμμετοχή στο “AEGEANBALL BALL FESTIVAL” στη Σύρο


SaveAndWin.GR - Διαγωνισμός COSMOTE Mobile με δώρο συμμετοχή στο “AEGEANBALL BALL FESTIVAL” στη ΣύροΠάρε μέρος στο πιο πρωτότυπο μπασκετικό διαγωνισμό των προγραμμάτων κινητής COSMOTE Mobile και ίσως κερδίσεις για εσένα και την την παρέα σου (άλλα 3 άτομα): δωρεάν συμμετοχή στο τουρνουά καθώς και δωρεάν μετακίνηση και διαμονή στη Σύρο 13 – 18 Ιουλίου.

Ο νικητής του online διαγωνισμού του Προγράμματος μαζί με ακόμα τρια (3) άτομα της επιλογής του, ηλικίας 18 έως 47 ετών, που θα τον συνοδεύουν (σύνολο 4 άτομα) θα μεταβούν στη Σύρο στο διάστημα 13-17 Ιουλίου 2016 για να συμμετέχει στην αθλητική διοργάνωση “AEGEANBALL BALL FESTIVAL”. Η συμμετοχή των 4 ατόμων στη διοργάνωση, τα έξοδα μετακίνησης από και προς την Σύρο καθώς και τα έξοδα διαμονής τους για 5 νύχτες θα καλυφθούν από την Διοργανώτρια. Συγκεκριμένα, η μετακίνηση θα γίνει με την ακτοπλοϊκή εταιρεία «BLUE STAR FERRIES» με μετάβαση από τον Πειραιά προς τη Σύρο στις 13/7 και ώρα 7.30 το πρωί και μετάβαση από τη Σύρο προς τον Πειραιά στις 18/7 και ώρα 16.00 το απόγευμα σε θέση ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

Η φιλοξενία θα γίνει στο ξενοδοχείο « ΔΙΟΓΕΝΗΣ » κατηγορίας 4*** ( ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ) που βρίσκεται « ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΣΥΡΟΥ » σε δύο δίκλινα δωμάτια και θα περιλαμβάνει πρωινό.

Επιπλέον, ο νικητής ή εναλλακτικά κάποιο άλλο μέλος της ομάδας των συνοδών του, θα διαγωνιστούν στον ειδικό διαγωνισμό COSMOTE Mobile Skill Challenge την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης στη Σύρο και ώρα μεταξύ 19,30 έως 20,30 με τους κ.κ. Πρίντεζη, Παπά, Καλαμπόκη & Παπαλουκά καθώς και άλλους συμμετέχοντες που θα προκύψουν από τη διοργάνωση .

  • Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι και την  
  • Οι αναλυτικοί όροι διενέργειας έχουν ανακοινωθεί σε αυτή τη σελίδα

 

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here