Διαγωνισμός από το Λουμίδης Παπαγάλος με δώρο 3 κινητά Apple iPhone 6, brunch menu για 2 άτομα κάθε εβδομάδα και προϊόντα Λουμίδης Παπαγάλος κάθε μέρα!


SaveAndWin.GR - Διαγωνισμός από το Λουμίδης Παπαγάλος με δώρο 3 κινητά Apple iPhone 6, brunch menu για 2 άτομα κάθε εβδομάδα και προϊόντα Λουμίδης Παπαγάλος κάθε μέρα!Ο Λουμίδης Παπαγάλος διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει 3 κινητά Apple iPhone 6, brunch menu για 2 άτομα κάθε εβδομάδα και προϊόντα Λουμίδης Παπαγάλος κάθε μέρα!

Τα δώρα του Διαγωνισμού που θα δοθούν σε κάθε έναν από τους τρεις (3) νικητές που θα προκύπτουν κάθε εβδομάδα από την αξιολόγηση της τριμελούς Επιτροπής είναι τα εξής:

Ο πρώτος (1ος ) νικητής κάθε εβδομάδας (συνολικά 13), κερδίζει ένα brunch menu για 2 άτομα, με συγκεκριμένο menu, στο εστιατόριο «Mama Roux», ή σε άλλο εστιατόριο, επιλογής του Διοργανωτή. Στην περίπτωση όμως αυτή, ο νικητής μπορεί να επιλέξει, αντί για το προαναφερόμενο brunch menu, 2 συσκευασίες Λουμίδης Κουπάτος 196γρ. και 2 κούπες Λουμίδης Κουπάτος.

Οι επόμενοι δύο (2) νικητές κάθε εβδομάδας (συνολικά 26), κερδίζουν από 2 συσκευασίες Λουμίδης Κουπάτος 196γρ. και από 2 κούπες Λουμίδης Κουπάτος

3 νικητές στο τέλος του διαγωνισμού κερδίζουν από 1 smartphone Ι-phone 6, 16GB

Σας ενδιαφέρει; επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας!

Καλή επιτυχία σε όλους!


3 ΣΧΟΛΙΑ

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here