Διαγωνισμός από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ με δώρο το βιβλίο «Γαλλική Σουίτα» της Ιρέν Νεμιρόβσκυ


SaveAndWin.GR - Διαγωνισμός από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ με δώρο το βιβλίο «Γαλλική Σουίτα» της Ιρέν Νεμιρόβσκυ

Με αφορμή την έξοδο της ταινίας «Γαλλική Σουίτα» στους κινηματογράφους, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της πρόωρα χαμένης Ιρέν Νεμιρόβσκυ, οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ χαρίζουν πέντε αντίτυπα του βιβλίου. 
«Το δρομάκι το περιστοίχιζαν κρίνοι. Τα μακριά βελούδινα βλαστάρια τους είχαν ανθίσει στις τελευταίες ηλιαχτίδες και τώρα τα υπερήφανα στητά αρωματικά άνθη άνοιγαν στο βραδινό αεράκι. Αυτούς τους τρεις μήνες που γνωρίζονταν, η Λουσίλ και ο Γερμανός είχαν κάνει μαζί πολλούς περιπάτους, αλλά ποτέ μ’ ‘έναν τόσο ωραίο καιρό, ιδανικό για έρωτα. Με μια κοινή και σιωπηρή συμφωνία, προσπάθησαν να ξεχάσουν καθετί που ήταν έξω από τους δυο τους. «Δε μας αφορούν, δεν είναι δικό μας φταίξιμο. Μέσα στην καρδιά του κάθε άντρα και της κάθε γυναίκας έχει απομείνει ένα κομμάτι από την Εδέμ, κι εκεί δεν υπάρχουν ούτε θάνατος ούτε πόλεμοι, εκεί τα αγρίμια και τα αρνάκια παίζουν μεταξύ τους ειρηνικά. Δεν έχουμε παρά να ξαναβρούμε αυτόν τον Παράδεισο, να κλείσουμε τα μάτια σε όλα τα άλλα. Είμαστε ένας άντρας και μια γυναίκα. Και αγαπιόμαστε».
Έλεγαν μέσα τους πως η λογική, ακόμη και η καρδιά τους, μπορούσαν να τους κάνουν εχθρούς, αλλά πως υπήρχε ένα ταίριασμα των αισθήσεων που τίποτα δεν θα μπορούσε να το σπάσει, η βουβή συνενοχή που ενώνει με τον ίδιο πόθο τον ερωτευμένο άντρα και τη γυναίκα που του δίνεται.

Σας ενδιαφέρει; επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας!

Καλή επιτυχία σε όλους!

Έχει ένα σχόλιο

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here