Διαγωνισμός από την Tanweer και το peoplegreece.com με δώρο 5 DVD της ταινίας «Ένας άλλος κόσμος (Worlds Apart)»


To People Greece διοργανώνει διαγωνισμό και σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις ένα από τα 5 DVD της ταινίας «Ένας άλλος κόσμος (Worlds Apart)»

Μετά το «Αν» ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει με τη μεγαλύτερη κινηματογραφική επιτυχία των τελευταίων δέκα χρόνων στην Ελλάδα, με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ J.K. Simmons.

Λίγα λόγια για την ταινία :

Τρεις διαφορετικές ερωτικές ιστορίες ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους πολίτες με φόντο την κοινωνικοπολιτική κρίση που βιώνει η Ελλάδα, σε μια Ευρώπη που αλλάζει. H Δάφνη (Νίκη Βακάλη) θα γνωρίσει τον Σύριο πρόσφυγα Φάρις (Tawfeek Barhom) και θα γεννηθεί ανάμεσα τους ένας αγνός έρωτας που θα οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις λόγω του πατέρα της (Μηνάς Χατζησάββας) και του μίσους του για τους ξένους. O Γιώργος (Χριστόφορος Παπακαλιάτης), που βιώνει κρίση στον γάμο του αλλά και στη δουλειά του, θα γνωρίσει τη Σουηδέζα Ελίζ (Andrea Osvart). Η σχέση τους θα εξελιχθεί σε ένα ερωτικό πάθος που κανείς από τους δύο δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί. Η Μαρία (Μαρία Καβογιάννη), μια νοικοκυρά που βιώνει καθημερινά τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, θα γνωρίσει στο σούπερ μάρκετ τον Γερμανό καθηγητή πανεπιστημίου Σεμπάστιαν (J. K.Simmons). Η ζωή τους αποκτάει πάλι νόημα και μαζί θα ανακαλύψουν, έστω και καθυστερημένα, τον έρωτα της δεύτερης ευκαιρίας.  Μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε στην Ελλάδα του σήμερα.

  • Αριθμός Νικητών: 5
  • Δήλωσε τη συμμετοχή σου μέχρι και την  

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here