Διαγωνισμός agrinio-life με δώρο δύο (2) αντίτυπα από το μυθιστόρημα του Μενέλαου Λουντέμη «Το ρολόι του κόσμου χτυπά μεσάνυχτα»


SaveAndWin.GR - Διαγωνισμός agrinio-life με δώρο  δύο (2) αντίτυπα από το μυθιστόρημα του Μενέλαου Λουντέμη «Το ρολόι του κόσμου χτυπά μεσάνυχτα»

Το agrinio-life διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει δύο (2) αντίτυπα από το μυθιστόρημα του πολυαγαπημένου Μενέλαου Λουντέμη «Το ρολόι του κόσμου χτυπά μεσάνυχτα»

Λίγα χρόνια µετά τον Β΄ Παγκόσµιο πόλεµο ένα αεροπλάνο απογειώνεται από τις Ηνωµένες Πολιτείες µε προορισµό την Ευρώπη. Καθένας εκεί µέσα κουβαλά µαζί του την ιστορία του, συνυφασµένη –χωρίς να το ξέρει– µε αυτήν του διπλανού του. Πέντε ζωές ξετυλίγονται µπροστά στα µάτια µας όπως το νήµα απ’ το κουβάρι: ένα ηλικιωµένο ζευγάρι Εβραίων που κυνηγήθηκαν και έχασαν τα παιδιά τους στα γερµανικά στρατόπεδα• ένας Γερµανός ναζιστής που σκόρπισε χωρίς τύψεις τον θάνατο και τον τρόµο• µια όµορφη Ιταλίδα που ερωτεύτηκε, αλλά τελικά βίωσε τη µαταίωση• ένας Αµερικανός στρατιώτης που γυρνώντας από τον πόλεµο της Κορέας έχασε τη µνήµη του, αλλά και την ψυχή του• κι ένας νεαρός Έλληνας λοστρόµος που πολέµησε µε γενναιότητα. Όλοι αυτοί –και άλλοι, θύµατα και θύτες– θα βρεθούν να πετούν πάνω απ’ τη θάλασσα, µέσα σ’ ένα αεροπλάνο που από στιγµή σε στιγµή θα πέσει…
Το ρολόι του κόσµου χτυπά µεσάνυχτα… Οι ήρωες του βιβλίου, τύποι καθηµερινοί, µε αγνά ιδανικά, οι οποίοι ξεχειλίζουν από ανθρωπιά κι αγάπη, γνωρίζουν από πρώτο χέρι τη βία, το µίσος και το έγκληµα. Η πορεία τους µοιάζει µε µια αέναη θυσία στον βωµό της ελευθερίας των λαών και της αγάπης.

Σας ενδιαφέρει; επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας!

Καλή επιτυχία σε όλους!

3 ΣΧΟΛΙΑ

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here