70 νικητές θα κερδίσουν από τη MISKO Διαδρόμους Γυμναστικής, Δωροεπιταγές Αθλητικών Ειδών και πακέτα ζυμαρικά!


MISKO διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει Διαδρόμους Γυμναστικής, Δωροεπιταγές Αθλητικών Ειδών και πακέτα ζυμαρικά Ολικής Άλεσης (70 νικητές)

Ο Διαγωνισμός περιλαμβάνει τις εξής κατηγορίες δώρων και τα αντίστοιχα δώρα:

  • Κατηγορία Α: 5 Διάδρομοι γυμναστικής U POWER 1201
  • Κατηγορία Β: 15 δωροεπιταγές αθλητικών ειδών αξίας 100€
    • Οι δωροεπιταγές ισχύουν σε όλα τα καταστήματα της Intersport στην Ελλάδα, εκτός από το E-Shop.
  • Κατηγορία Γ: 50 τυχεροί θα κερδίσουν τα ζυμαρικά Ολικής Αλέσεως του εξαμήνου.
    • 50 νικητές θα παραλάβουν από 20 πακέτα ζυμαρικών MISKO Oλικής Αλέσεως, 500 γραμμαρίων το καθένα.

Οι νικητές του Διαγωνισμού των δώρων των κατηγοριών A,B & Γ θα ανακηρυχθούν με τη διαδικασία της τυχαίας στιγμιαίας επιλογής νικητών.

10. Με κάθε κωδικό, εκτός της συμμετοχής στον Διαγωνισμό για τις 3 κατηγορίες δώρων (Α,Β & Γ), οι συμμετέχοντες μπορούν παράλληλα να λάβουν μέρος και στη διαδικασία για την απόκτηση δώρου που απαιτεί τη συλλογή ορισμένου αριθμού κωδικών-πόντων χωρίς κλήρωση. Οι συμμετέχοντες που θα συμπληρώσουν πρώτοι τον απαραίτητο αριθμό κωδικών-πόντων, θα μπορούν να τους εξαργυρώσουν με δώρο και συγκεκριμένα με μία (1) τσάντα πλάτης. Τo δώρο με συλλογή κωδικών-πόντων θα δίνεται μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Μετά την εξαργύρωση κωδικών-πόντων με δώρο, θα αφαιρείται ο αντίστοιχος αριθμός πόντων από το σύνολό πόντων που έχουν συλλέξει οι συμμετέχοντες, χωρίς να μειώνονται ωστόσο αντίστοιχα και οι συμμετοχές τους για τα δώρα με στιγμιαία κλήρωση της κατηγορίας Α,Β & Γ.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν είναι απαραίτητη η αγορά προϊόντος. Όποιος επιθυμεί μπορεί να παραλάβει δωρεάν, χωρίς αγορά προϊόντος, ένα (1) σετ των κωδικών συμμετοχής στον διαγωνισμό, από τα γραφεία της εταιρείας, Πάππου 26 & Ακράγαντος, Αθήνα κάθε Δευτέρα 9.30 π.μ. – 12.30π.μ.

  • Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι και την και ώρα 14:00
  • Οι αναλυτικοί όροι διενέργειας έχουν ανακοινωθεί σε αυτή τη σελίδα

 

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here