Διαγωνισμός με δώρο 5 αντίτυπα του βιβλίου «Κρέας; Όχι, ευχαριστώ! – Οδηγός διατροφής για χορτοφάγους»


hero-image-kreas-oxi-euxaristw

Το mednutrition.gr διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει 5 αντίτυπα του βιβλίου «Κρέας; Όχι, ευχαριστώ! – Οδηγός διατροφής για χορτοφάγους» των medNutrition Wellness

Το βιβλίο αυτό συνιστά ένα πρακτικό οδηγό για κάθε χορτοφάγο, αλλά και για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ακολούθησει μια ασφαλή χορτοφαγική διατροφή. Γραμμένο από χορτοφάγο πτυχιούχο διαιτολόγο-διατροφολόγο, περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες για τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν για μια εύκολη, διασκεδαστική και «γευστική» μετάβαση σε μια ισορροπημένη μεσογειακή διατροφή από την οποία απουσιάζει πλήρως το κρέας. Ταυτόχρονα, απαριθμούνται τα οφέλη της χορτοφγαικής διατροφής, τόσο για την υγεία του καταναλωτή, όσο και για το περιβάλλον.

Στα τελευταία κεφάλαια, παρέχονται tips για το μαγείρεμα χορτοφαγικών γευμάτων, για εύκολα σνακ καθώς και συμβουλές για το διάβασμα των διατροφικών ετικετών στο supermarket. Από αυτό το βιβλίο δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα παράρτημα χορτοφαγικών συνταγών από τον σεφ Γιάννη Λουκάκο, οι οποίες σχολιάζονται και αναλύονται διατροφικά.

Συγγραφέας: Κωνσταντίνος Κούτσικας, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος M.Sc.

  • Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας έως και την 14:30 της ημέρας λήξης
  • Οι αναλυτικοί όροι διενέργειας έχουν ανακοινωθεί σε αυτή τη σελίδα

Σας ενδιαφέρει; επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας!

Καλή επιτυχία σε όλους!

Δώσε τη δικιά σου απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here